Despre Casa Cositorarului
Lu - Du 09:00 to 24:00
+40 721 818695

Locatie Casa Cositorarului

Aproape de Turnul Cositorarilor si de Scara Acoperită, într-unul dintre cele mai liniştite şi originale locuri ale cetăţii medievale, găsiţi cafeneaua “Casa Cositorarului”.


Locatie unica

Adăpostită într-o casă încarcată de istorie, localul nostru intentionează să respecte tradiţia locului, atmosfera tipică de evului mediu. Puteţi petrece în interiorul plin de căldură şi discreţie o seara intimă, la fel cum, o după-amiază de toamnă sub umbrela parfumată a strugurilor vă va lăsa în memorie o amintire de neşters. Nimic nu poate fi mai reconfortant în zilele fierbinţi de vară după ce aţi rătăcit pe străduţele întortocheate ale acestei perle transilvane care este cetatea medievală, decât un popas la terasa noastră de lânga zidul îmbatrânit de vreme.

Mobilier medieval

Mobilierul din fier forjat, tablourile atinse de patima vremii, decoraţiunile interioare, totul este menit să vă transporte în timp, cu blândeţe şi armonie aşa cum stă bine unei Sighişoare unde, fiecare pas este plin de poezie şi mister. De cealaltă parte a străduţei, va puteti răcori în zilele fierbinţi de vară, la adăpostul zidurilor îmbatrânite de vreme. Respectul faţă de tradiţie şi originalitate nu se opreşte numai la farmecul ambientului.


Referinte booking.com

Vremea in Sighisoara

Rain

3°C

Sighisoara

Rain

Umiditate: 93%

Vant: 16.09 km/h

  • 24 Mar 2016

    Innorat 6°C -3°C

  • 25 Mar 2016

    Partial innorat 8°C -4°C

Unde ne gasiti

Contact rapid